Reggae Marathon Jamaica

Reggae Marathon Jamaica

Att göra - allmänt

29 Nov-4 Dec 2018

Stora nyheten i år är resan till Jamaica och Reggaemarathon som startar tidigt på morgonen den 2 december. Men på den här resan är även musik, sol och bad som gäller. Vårt grundpaket är från torsdag till måndag men det finns möjligheter att förlänga resan med extra dagar. På tisdagen och onsdagen efter Reaggaemarathon kommer vi på PWT att arrangera orientering på Jamacia för 150 nordiska orienterare som har varit ute på en kryssning i Karibien och avslutar resan med några dagar på Jamaica. Det går bra att passa på att orienterare på Jamaica efter löptävlingen om ni förlänger er resan med några dagar.

Lopp/Arrangemang

 

Reggae Marathon & Half Marathon är Jamaicas stora maratonhändelse. Loppet som man kan delta i både som marathon halvmarathon eller 10 km löpare. Loppet startar tidigt på söndag morgon när det fortfarande är mörkt, och redan i början av loppet kommer ni in i reaggae tonerna som kommer att följa er längs loppet. Efter loppet är ett svalkande dopp i magiska havet höjdpunkten.  Entusiastiska åskådare finns med redan tidigt på morgonen och när solen går upp får man möjlighet att se det vackra landskapet som man springer igenom.

https://youtu.be/WKUpYUtvBq4

Om resmålet

Jamacia som med sina kritvita stränder, sitt tropiska klimat och sina gästvänliga invånare har blivit ett populärt land att turista i. Jamacia är en kuperad ö med mycket grönska som gör den till en av Karibiens pärlor. Vår ort som vi kommer att tillbrinag den mesta av tiden på är Negril. Denna plats  är berömt för Seven Mile Beach, där man måste uppleva solnedgången.

Utflykter

Vi kommer att erbjuda några utflykter. Dessa läggs ut senare.

Tyvärr finns det inga boende på denna plats just nu.

Program

Under uppdatering

Priser

 EnkelrumDubbelrum  
Priser under uppdatering
Startplats halvmaraton
Startplats Maraton