MOC weekend

MOC weekend

Att göra - allmänt

22-26 Februari 2018

MOC Weekend: Meditteranean Orienteering Championchip
2018 står Spanien och områdena kring Barcelona som värd. MOC som är en populär uppstart på orienteringssäsongen både för eliten som motionärer. Från Norden kommer många deltagare att vara med. Förutom vårat två veckors program erbjuder vi ett kortare weekendpaket.

Lopp/Arrangemang

Tävlingarna i MOC 2018 Fredag kväll Natt sprint. Lördag långdistans. Söndag förlängd stadssprint

Om resmålet

Katalonien är som ett eget litet land i nordöstra Spanien inklämt mellan Pyrenéerna och Medelhavet, med sin egen kultur och 1 000 år av historia. Här kan du njuta av underbara stränder i Barcelona, Costa Brava och Costa Daurada. Låta dig väl smakas av tapas och paella som du sköljer ner med vin eller cava. Vandra i Pyrenéerna, besöka härliga vingårdar eller ta med barnen till nöjesparken Port Aventura. Katalonien är perfekt både för en weekendresa eller en längre semester!

Utflykter

Inga utflykter tillgängliga på denna resa.

Hotel Ciutat de Tarragona

Hotel Ciutat de Tarragona

Plaça Imperial Tarraco, 5 Tarragona España, MOC weekend
Pris/natt/person: 1 237 SEK
Mitt i Tarragona bor vi på 4 stjärniga hotellet Hotel SB Ciutat deTarragona. Även på detta hotell är Mer information

Program

Preliminärt program:

Torsdag 22. februari: Anslutningsresa från Sverige och ankomst till Barcelona därifrån egen transfer till Tarragona (60 minuter)
Fredag 23. februari: Fri dag i Tarragona. På kvällen startar MOC Championchip med etapp 1 som är en natt sprint i staden Mont Blanc cirka 20 km från Tarragona. Eftersom det är natt sprint är pannlampa bra att ta med.

Lördag 24. februari: MOC Championship etapp 2: Prades (långdistans) Cirka 60 minuter från Tarragona ligger Prades där vi genomför en långdistans mestadels i trevlig skog. På kvällen är det MOC bankett

Söndag 25. februari: Etapp 3 i MOC Championships är en lite längre sprint i de gamla delarna av Tarragona. Efter tävlingen blir det underhållning och prisutdelningar

Måndag 26. februari: Efter frukost er det transfer till Barcelona och flygplatsen för hemresa.

Priser

 EnkelrumDubbelrumTrippelrumFyrbäddsrum
Tarragonamot tillägg4950mot tilläggmot tillägg
Startplats tillkommer(se nedan)

Priser avser per person

 

I priset ingår busstransport under weekend, del i dubbelrum, frukost och mat enligt programmet. Transfer till flyget på måndagen. OBS flygresan ingår inte i detta pris.

Tillkommer flygbiljett till och från Barcelona. Transfer från flyget till Tarragona. (bussstation i Tarragona för flygbussen är i garaget för hotellet). Extra tillägg för enkelrum. Vi har även möjlighet att få tillgång till 3 el 4 bädds rum. Kontakta oss om sådant är intressant.

 

Startavgifter tillkommer enligt nedan:
HD 21 och äldre 875 kr innan 30 nov
HD 21 och äldre 950 kr innan 30 dec
HD 21 och äldre 1050 kr efter 30 dec

Ungdomar 14-20 50% rabatt
Ungdomar upp till 13 år.  300 kr hela perioden