London half marathon - 10 Mars 2019

London half marathon - 10 Mars 2019

Att göra - allmänt

8-11 Mars 2019

En London weekend med både löpning, sightseeing och shopping. The Vitality Big half är en flack banan som startar vid Tower Bridge och går motsatt håll mot London marathon och målet är beläget i närheten av Greenwich Village. Loppet är en del av stadsfestivalen i London den helgen. The Vitality Big Festival, mycket musik och aktiviteter sker under hela helgen. Längst banan är inget undantag utan en livlig inramning kring loppet.

Lopp/Arrangemang


(karta från 2018 års lopp)

För andra året genomförs nu detta 21 km lopp. Med start klockan 09.00 vid Tower Bridge och springer förbi platser som Southwark, Tower Hamlets, Lewisham för att avsluta i Cuttu sark i närheten av Grennwich. I år är detta lopp även Engelska mästerskapen i Halvmarathon. Har man med sig familjen så finns även ett kortare lopp på 2,4 mile med mål på samma ställe i Cuttu Sark. Vid målet finns det gott om foodtracks och underhållning som en del av festivalen. Är ni intresserad av det kortare loppet så hör av er till oss.

Om resmålet

En av världens mest kända och välbesökta städer är London. Staden är även en av de populäraste städerna för svenskar att besöka, och många resenärer återkommer till London gång efter annan. Detta beror dels på att det är näst intill omöjligt att hinna med allt på ett enda besök, men även på grund av att vissa saker vill man som turist återuppleva gång på gång.

London har en lång och händelserik historia, vilket märks inte minst på att staden rymmer över 300 museer. I London finns det massvis med kända sevärdheter och landmärken såsom Big Ben, Tower Bridge och Buckingham Palace till exempel. För att inte gå miste om någon sevärdheter bör turisten läsa någon guide innan det inplanerade besöket i London.

Utflykter

Vi har inga speciella utflykter i samband med London resan.

Lancaster London

Lancaster London

Lancaster Terrace, London W2 2TY, London half marathon - 10 Mars 2019
Pris/natt/person: 1 300 SEK
Helt nyrenoverade Hotell Lancaster är ett hotell med högstandard i direkt anslutning till Hyde Park. Mer information

Program

Fredag 08 mars Egen resa till London och incheckning på hotellet
Lördag 09 mars Morgonjogg i Hyde Park samt för de som vill gemensam resa till mässan och nummerlappsutdelningen
Söndag 10 mars ”Loppdagen" Vi reser med T-banan till starten vid Tower Bridge. På kvällen finns möjlighet att medverka på gemensam after run
Måndag 11 mars Utcheckning och hemresa individuellt

Priser

 EnkelrumDubbelrumTrippelrumFyrbäddsrum
Royal Lancaster London99006300
Startplats Marathoningår
Supporter boende dbl rum3900