Italienska 5-dagars - Jun/Jul 2018

Italienska 5-dagars - Jun/Jul 2018

Att göra - allmänt

 

2019 års resa är under uppdatering

24 juni-1 juli 2018

Dolomiterna med Madonna di Campiglio står som värd för 5-dagars i Italien under vecka 26 2018. Ett 5-dagars som har korta avstånd till etapperna från byn och erbjuder både stadsorientering som skogs samt fjäll etapper. PWT tillhandahåller startplatser samt boende i Madonna di Campiglio. Även transfer från flygplatserna i Norditalien kommer att ingå. OBS! MAX antalet deltagare på detta 5 dagars är 1500 stycken! I våra paket med boende så är man garanterad plats i 5 dagars.

Vill ni boka hela paketet med oss inklusive flyg så har vi bokat upp gruppbiljett på SAS till Milano

Vår resa utgår från Stockholm/Arlanda på morgonen den 24 juni klockan 07.45 och hemresan är från Milano klockan 11:20 den 1 juli.

Lopp/Arrangemang

Första etappen för 5-dagars är på tisdagen den 26 juli och består av en stadssprint inne i Madonna. Etapp 2-3 är på högplatå på cirka 2000 m med mestadels öppen alpterräng Etapp 4-5 är lite mera i skog med klassiska alpsluttningar. Gångavstånd till 4 etapper som är mindre än 2 km från byn medan den längsta etappen är det 12 km att resa till. Då sker det med buss istället.

Om resmålet

Madonna di Campiglio klingar kärt i många skidande utförsåkare och inte minst så förknippar man Madonna med Ingemar Stenmark och ”svenskbacken” 8 stycken svenska segrar har det blivit i samma backe Ingemar Stenmark inledde sin fantastiska karriär med att just i Madonna di Campiglio år 1974 ta den första av sina sammanlagt 86 världscupsegrar. Under karriären hann Stenmark med ytterligare fyra segrar i backen,samt även tre segrar i storslalom. 1982 kom han dock bara tvåa, vinnaren hette då istället Stig Strand, som tog då tog karriärens första världscupseger. Även Jonas Nilsson hamnade överst på prispallen när han 1985 följde upp sitt VM-guld tidigare under året med att även vinna slalomen i Madonna di Campiglio. Anja Pärson en seger i Svenskbacken 2003. Madonna di Campiglio ligger beläget i den vackra dalen mellan Brentas Dolomiti bergen och Adamello och Presanella glaciärerna. Orten ligger på 1 500 meters höjd och är en av de viktigaste skidorterna i Italien och hela italienska alperna. Skidområdet har 57 liftar, 150 km preparerade pister, en liftkapacitet på över 31 000 människor per timme

Utflykter

Inga utflykter på denna resa.

Hotell i Italien 5-dagars

Hotell i Italien 5-dagars

Italienska 5-dagars - Jun/Jul 2018
Bokning av denna resa kan ej göras online. Fyll i detta formulär Svenska PWT resenärer kommer i fö Mer information

Program

 

Söndag 24 samt måndag 25 juni: Ankomst till Madonna incheckning sam tid till träning/vandring

Tisdag 26 juni:Etapp 1. Sprint inne i Madonna di Campiglio

Onsdag 27 juni: Etapp 2 Arena Grosté, långdistans

Torsdag 28 juni: Etapp 3 Arena Grosté medeldistans

Fredag 29 juni: Etapp 4 Arena Passo Campo medeldistans

Lördag 30 juni: Etapp 5 Arena Carisolo medeldistans

Söndag 1 juli: Hemresa

Priser

 EnkelrumDubbelrumTrippelrumFyrbäddsrum
Hotell i byn-ingår--
Paketpris5800
I priset ingår boende 7 nätter med halvpension. Busstansport till sista etappen samt busstransport till och från flygplats (endast om man reser på de tider vi föreslår)
Paketpris m boende 7 nätter(om du har egen bil)4900
Paket med flyg från Arlanda/transfer och boende9300
StartavgifterTillkommer

I PWTs paket för 5-dagars har vi boende på hotell. Vi på PWT Sverige kommer att använda Hotell Miramonti som huvudhotell. Standard pris utgår från del i dubbelrum. För andra önskemål exempelvis familjerum/extra bädd,singelrum etc så får ni kontakta oss om vilka önskemål ni har

Paket priset är för 7 nätter på hotell inkl halvpension.

Priser avser per person.

I priset ingår boende samt frukost, t-shirt till alla deltagare busstansport till etapper samt busstransport till och från flygplats (endast om man reser på de tider vi föreslår)

Tillägg:Startavgifter, flyg till Italien/Munchen (flyg ingår om ni köper nämda paket ovan)