Litauen -Juli 2019

Litauen -Juli 2019

Att göra - allmänt

13-18 juli 2019

PWT Travel erbjuder fortsättning i östeuropa direkt efter Veteran VM med flera spännande läder med trevlig orientering och intressanta platser att besöka. De länder vi besöker är Litauen, Vitryssland samt Polen.

Vi springer 3-dagars med tävlingar i olika länder varje. Vi avslutar touren med en dag i Gdansk och njuter av Sopotrivieran.

Lopp/Arrangemang

Orienteringsterräng i detta område är intressant och kart kvaliten mycket bra. Vi kommer att springa på kartor i Vitryssland som bara någon vecka innan har haft ungdoms EM i orientering.

Om resmålet

 

 

 

Utflykter

Inga arrangerade utflykter på denna resa.

Tyvärr finns det inga boende på denna plats just nu.

Program

Program (preliminärt)

13 juli
Efter frukost i Jurmala reser vi med egen buss. Första stoppet blir i Siauliai i Litauen som är mest känd för sin Korskulle.Efter lunchen i Siauliai reser vi vidare till södra delen av Litauen och orten Druskininkai där vi bor på ett Spa hotell.
14 juli
Första etappen på detta 3-dagars sker här i Druskininkai Efter dagens tävling fortsätter färden till Grodno i Vitryssland. Vi checkar in på hotellet av avnjuter en vitrysk middag
15 juli
Andra etappen sker i bra terräng där endast några veckor före vår ankomst har det arrangerats ungdoms EM i orientering. Efter tävlingen får vi en guidning i Grodno innan vi avslutar med bankett på hotellet
16 juli
Tredje etappen sker i Polen och orten Augustow Efter avslutande prisutdelning och lunch reser vi vidare till Sopot där även vårt hotell för sista kvällen finns.
17 juli
Här erbjuder vi möjlighet till orientering i närliggande kustterräng. Eftermiddagen är fri för bad eller sightseeing.
18 juli
Efter frukost tar vi oss till flygplatsen och reser hem

Priser

 EnkelrumDubbelrumTrippelrumFyrbäddsrum
Paketpris 6200--
Startavgift tävlingar500

 

Följande ingår:

Boende 5 nätter del i dbl rum, inkl helpension 4 nätter (sista dagen frukost), all busstransport från Riga till Gdansk, reseledning.

Flyg ingår ej. (Flygbiljetter till Riga samt från Gdansk, vi hjälper till att boka dem)