Seychellerna/Libanon och Kuwait - Nov/Dec 2019

Seychellerna/Libanon och Kuwait - Nov/Dec 2019

Att göra - allmänt

23 November – 8 december 2019

PWT kommer att genomföra en långresa för orientering även år 2019. Denna resa är till paradisön Seychellerna med flera varianter på förlängning av resan. Vi erbjuder 3st olika resealternativ. Det långa resealternativet är med stopp i Libanon samt Kuwait. Libanon som är ett av de nyaste förbunden inom IOF genomförs 2 stycken orienteringstävlingar men även mycket tid för sightseeing och sol och bad. Vi bor centralt i Beirut under Libanon vistelsen. I Kuwait så stannar vi 2 dygn för sprintorientering samt sightseeing. På Seychellerna har vi planerat 7 dagars vistelse.

Gör din intresseanmälan här >>

Lopp/Arrangemang

 

Vi kommer kontinuerligt att lägga ut mera information om denna resa.

Om resmålet

Seychellerna
Erotiska kokosnötter tävlar med urtida granitklippor och landsköldpaddor om uppmärksamhet i världens mest sensuella örike. Inte konstigt att smekmånadspar, äventyrare och reklamfilmare lockas till Seychellerna. Bara stränderna är värda resan hit. Vid första besöket kan alla seychelliska 115 öar verka något förvirrande. De låga korallsand-öarna ligger i en yttre ring runt Mahe. Närmare huvudön dominerar granitöarna; toppiga och frodiga i ett glittrande bläckblått hav. Grunda korallrev i turkosa toner dekoreras med en och annan vitskimrande segelbåt.

Libanon
Libanon är ett av världens minsta länder med 180 kilometer från norr till söder. Trots detta bjuder landet både på badstränder med medelhavsklimat vid kusten, och inne i landet berg; det högsta är Qornet as-Sawda på över 3000 meter.

Kuwait
Kuwait ligger i Mellanöstern och Kuwait City är huvudstad. Landet har ungefär 2 miljoner invånare och till ytan är Kuwait ca 17818 km2. Valutan i Kuwait är dinar. Här talar man huvudsakligen arabiska, engelska och den mest utbredda religionen är islam. Några exempel på populära platser för resor i Kuwait är Kuwait City, Al Bahrah, Al Fuhayhil, Al Jahrah, Al Rawdatayn, Hawalli, Qalib ash Shuyukh.

Utflykter

Mer info kommer löpande

Tyvärr finns det inga boende på denna plats just nu.

Program

Program (preliminärt)
23: november. Utresa för Turen Libanon-Kuwait-Seychellerna
25 november Utresa för Libanon-Seychellerna
29 november. Utresa för Seychellerna resan

Hemresa från Seychellerna 8 december.

Vi hoppas på att flygtider, innehåll och exakta priser kommer vara klara under december månad. Men ni kan redan nu anmäla intresse till resan via info@pwttravel.se. (endast en intresseanmälan utan någon deposition)

Priser

Ungefärliga priser för de olika alternativen:

Alt 1: Långresan Libanon-Kuwait-Seychellerna
Preliminärt pris 36500 skr + extra flygbiljetter Libanon-Kuwait

Alt 2: Resa Libanon-Seychellerna
Preliminärt pris 32900 skr + extra flygbiljetter Libanon

Alt 3: Resa Seychellerna
Preliminärt pris 27900 skr