London Marathon - 28 Apr 2019

London Marathon - 28 Apr 2019

Att göra - allmänt

2019 års resa är redan slutsåld!

Gör din intresseanmälan för 2020 års lopp här >>

Söndagen 28 april 2019

Ett av Europas största maratonlopp med deltagare från hela världen. Vi erbjuder tre dagars övernattningar som grundalternativet. Vill man förlänga vistelsen i London går det bra. Vi kommer att bo på Hotell Lancaster London i Bayswater-området. Från Hotellet är det gångavstånd från målet och flera sevärdheter samt Hyde Park direkt utanför hotellet. Starten äger rum vid 0-meridianen i Greenwich. Banan är övervägande flack och lättlöpt, banan passerar flera sevärdheter och minnesmärken samt kantas av entusiastisk publik!

Vid denna tid på året är vädret i den engelska huvudstaden vanligen mycket gynnsamt för långlöpning med temperaturer mellan 10 och 15 grader.

 

Lopp/Arrangemang

Starten äger rum vid 0-meridianen i Greenwich. Banan är övervägande flack och lättlöpt, banan passerar flera sevärdheter och minnesmärken samt kantas av entusiastisk publik!

Vid denna tid på året är vädret i den engelska huvudstaden vanligen mycket gynnsamt för långlöpning med temperaturer mellan 10 och 15 grader.

Ladda ner bankarta som pdf >>

Mer om loppet finns på arrangörens London Marathons hemsida

Sports and nature image

Om resmålet

En av världens mest kända och välbesökta städer är London. Staden är även en av de populäraste städerna för svenskar att besöka, och många resenärer återkommer till London gång efter annan. Detta beror dels på att det är näst intill omöjligt att hinna med allt på ett enda besök, men även på grund av att vissa saker vill man som turist återuppleva gång på gång.

London har en lång och händelserik historia, vilket märks inte minst på att staden rymmer över 300 museer. I London finns det massvis med kända sevärdheter och landmärken såsom Big Ben, Tower Bridge och Buckingham Palace till exempel. För att inte gå miste om någon sevärdheter bör turisten läsa någon guide innan det inplanerade besöket i London.

Utflykter

Vi anordnar inga speciella utflykter.
På lördagen har vi för de som vill en gemensam resa till sportmässan och nummerlappsutdelningen.

Royal Lancaster London

Royal Lancaster London

Lancaster Terrace, London, London Marathon - 28 Apr 2019
Stort och modernt hotell som har utsikt över vackra Hyde Park. Hotellet ligger nära mysiga Notting H Mer information

Program

Fredag 26 april Egen resa till London och hotellen.
Lördag 27 april Morgonjogg i Hyde Park samt för de som vill gemensam resa till mässan och nummerlappsutdelningen.
Söndag 28 mars ”Loppdagen" Vi reser med egen buss ut till starten vid Greenwich. På kvällen finns möjlighet att medverka på gemensam after run.
Måndag 29 mars Utcheckning och hemresa individuellt.

Priser

 EnkelrumDubbelrumTrippelrumFyrbäddsrum
Royal Lancaster London1460010800
Startplats Marathoningår
Supporter boende dbl rum4900
Citysightseeing-

 

Priser avser per person