Dublin Marathon - 27 Okt 2019

Dublin Marathon - 27 Okt 2019

Att göra - allmänt

25-28 Oktober

Gröna ön Irland och dess huvudstad Dublin bjuder in oss till marathon weekend. Stämningen i Dublin är avslappnad, och invånarna tillmötesgående och trevliga. Det är en perfekt stad att åka till med vänner under en weekend.

Lopp/Arrangemang

Ladda ner karta som pdf

Dublin Marathon har blivit de sista åren mycket populärt Anmälningstaket på 22 000 deltagare har sålts slut tidigt de senaste åren.Anledningen är den häftiga stämningen som Dublin invånarna bjuder på. De som har sprungit både New York och Dublin säger att vissa partier på banan är det New York stämning
Loppet som startar vid 09.00 tiden på morgonen den 28 oktober har samlingsplats för start och mål vi parken Merrion Square. Loppet går på en varvsbana både centralt inne i Dublin men även genom en del fina parker. Vårt hotell har gångavstånd till start och mål.

Upplev bansträckningen virtuellt:

Om resmålet

Dublin den varma och gemytliga lillebrors staden till London som är full med sevärdheter,pubar och härligt musikliv.  I Dublin hittar du kulturen överallt. Vackra Georgianska gator vittnar om den tid då Oscar Wilde charmade alla med sina kvickheter. De nya kvarteren i Smithfield och Temple Bar uppvisar den moderna sidan av det historiska

Missa inte ett besök på det klassiska Guinnesbryggeriet eller bara slå er ned på klassiska Irländska pubar och njut av charmen och den irländska musiken.

Utflykter

 

Vi kommer att erbjuda följande:

After Run party söndag 28 oktober mellan cirka 18:30 -22.00

Platsen är The Merry Ploughboy vid foten av Dublin Mountains, ca 30 minuter med buss från hotellet. Vi reser med buss tillsammans med många andra löpare till Merry Ploughboy. Där bjuds vi på en hemlagad 3-rätters måltid. Under hela kvällen bjuds vi på irländsk musik och förstås Riverdance, och mycket annan traditionell Irländsk underhållning. Det är en två timmars show från 8-10 pm.

650 kronor för paketet med buss, mat och underhållning.(dryck tillkommer).

Vi kan även hjälpa till med city sightseeing bokningar och även gruppbokningar på Guinnessbryggeriet.

Trinity City Hotel

Trinity City Hotel

Pearse Street in Dublin 2, Dublin Marathon - 27 Okt 2019
Pris/natt/person: 1 500 SEK
Hotellet som ligger perfekt läge för marathonloppet med endast 5 minuters gångväg till samlingsplats Mer information

Program

Program presenteras senare.

Priser

 EnkelrumDubbelrumTrippelrumFyrbäddsrum
Trinity City Hotel
(classic room)
720051004500-
Superior room79205400-
Deluxe room900058505400
Startplats marathon930
After Run party650

I priset ingår 3 nätter i vald rumstyp inkl. frukost