Jizerska Padesatka - 10 Feb 2019

Jizerska Padesatka - 10 Feb 2019

Att göra - allmänt

8-11 Februari 2019

Resa till Tjeckiska worldloppet Jizerska Padesatka. Resa har vi gjort under 12 år. Förutom Jizerska hinner vi få en liten smak av Prag som vi besöker första dagen innan vi reser från Prag till Jizerska.

Lopp/Arrangemang

Jizerska är ett lopp i klassisk stil på 50 km. Vacker och omväxlande natur bjuds deltagarna på. 09:30 börjar deltagarna att starta. I år är det 52 loppet. På bifogad länk kan ni läsa om hela historien om loppet.

http://www.jiz50.cz/en/cms.front.page/page/40

Om resmålet

Denna weekendresa inleds med besök i Prag. I Prag inleder vi med en gemensam ucnh och sedan genomför vi en guidad tur med besök i Hradcany-borgen, Karlbrua för att avsluta i gamla stan. Vårt hotell i orten Liberec ligger cirka 1½ timmes bussresa från Prag. Liberec är en stad i Tjeckien med 103 288 invånare. Den är belägen i nordligaste delen av landet, nära gränsen till såväl Polen som Tyskland. I Liberec finns textil- och maskinindustri, bl a en av Škodas fabriker, och en teknisk högskola.

Utflykter

Inga arrangerade utflykter på denna resa.

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec

Gutenbergova 3, CZ-460 01 Liberec, Czech Republic, Jizerska Padesatka - 10 Feb 2019
Clarion Grandhotel Golden Lion ligger mittemot Gutenberg Park och Chateau i Liberec .Byggnadens hist Mer information

Program

Fredag 8/2: Avresa fredag morgon från Norden till Prag. Gemensam lunch och sedan sightseeing i Prag. På eftermiddagen reser vi med egen  buss till Liberec. hand. På kvällen har vi gemensam middag.

Lördag  9/2: Efter frukost reser vi till skidstadion i Bedrichov för att testa skidor och spår. På eftermiddagen är det skidvallning och egen tid i Liberec.

Söndag 10/2 Skiddagen för Jizerska Padesatka 50 km klassisk stil. Det tar cirka 20 minuter att resa från hotellet till skidstadion och start och mål för loppet

Måndag 11/2: På morgonen går bussen tillbaka till flygplatsen i Prag och resa hemåt.

Priser

 EnkelrumDubbelrumTrippelrumFyrbäddsrum
Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec84006900--
Startplats700

Pris per person.

I priset ingår flyg, busstransporter 3 nätter i del i dubbel rum på hotell med halvpension, lunch i Prag. Reseledarservice.